Post by edtybalenist on Mar 8, 2022 2:56:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack točke ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber Demo 2022 version ▞▞▞
Igra je odličnega videza z dobrimi, preprostimi kontrolami, vendar bi v polni različici pričakoval nekaj razlikovanja v mehaniki reševanja problemov, ki se ne zanaša samo na sence in premikanje predmetov. Lahko bi bilo veliko bolj zapleteno, seveda se tega zavedam, vendar bi dodajanje ene ali dveh idej v svet v igri razkrilo potencial, ki je že skiciran tukaj. Lepo je, ko igra enkrat nekaj nauči, nato se premakne naprej, zabava z nečim drugačnim, da pozabimo na to prejšnjo nalogo, in nenadoma zahteva, da uporabimo to pozabljeno spretnost. S tem preprostim trikom postane igranje bolj zahtevno.Mehanika je v redu in igra je zanimiva ideja, za katero bi rad videl polno različico. Kljub temu sem imel težave z nizkimi fps (včasih okoli 20 sličic na sekundo) zaradi visoke obremenitve GPU-ja. Predvidevam, da izračun sence v realnem času močno prizadene moj Adreno 330. To vsekakor potrebuje nekaj optimizacije. Razen tega se veselim popolne izdaje.
Osum igra ampak samo 7 stopenj?
Zelo zanimiva puzzle igra! Všeč mi je njegova uporaba senc za razkrivanje novih komponent na ravni
Všeč mi je bilo. Lepa grafika in zvočni učinki. Zelo se veselim celotne igre, upam, da jo bodo kmalu izdali! Samo izpustite nasilje iz risank na koncu ... Preveč nazorno, na tem svetu ni potrebe po več nazornem nasilju.
Igrajte gladko in edinstveno puzzle igro
V redu je, vendar ni kul
Bil sem tako razočaran, ko sem prišel do konca in sem bil obveščen, da je demo. Najprej sem vedel za to. xD Kljub temu je bila super hladna in preprosta igra, zaradi katere razmišljaš izven okvirjev. Komaj čakam na celotno izdajo. Prosimo, da nas obveščate. Jaz bi zagotovo odložil denar za polno različico. Vso srečo.
Zelo lepo. Nasilje je bilo presenečenje, a zelo zanimivo. Veselim se celotne igre.
Ne ne! Ni narejeno! 😢😢... zakaj se je končalo... hočem igrati slaboyyy🙏... Odlična grafika in kontrole... Všeč mi je bilo 💙
Všeč mi je bil koncept.
Zanimiva igra z dobrim tehničnim napredkom in všeč grafika - veselim se končnega izdelka!
Where Shadows Slumber Demo Puzzle kip
Where Shadows Slumber Demo თავსატეხი vafn
Zelo dobra igra
Obožujem to igro. Koncept je briljanten. Odlično fantje....👏🏼 Igral demo in kupil celotno različico!
Všeč mi je, kako so sence del sestavljanke
Zanimiva zgodba. Želite izvedeti več.
Odlična igra, vendar z manj ravnmi
Mini Market - Сooking Game ব্যাজ xywt
DAJ MI VEČ💕
Igra neverjetna strateška spretnost za vse starosti, tudi za majhne. Neverjetno. Ne morem ga odložiti.
Za demo je bilo res dobro. Zelo sem užival. Všeč mi je bilo, kako si mislil. Ali bi to igro priporočil drugim? Ja, ja bi.
Zaenkrat zgleda super! Kakšna edinstvena ideja. Nadaljuj z dobrim delom.
Sploh ni dobro. Ne nameščajte
Zabavno, komaj čakam na nadaljevanje.
lepo! Pravkar sem kupil celotno igro. Ko bom igral več, bom dodal oceno. Gj fantje.
to je bilo veselo. komaj čakam na izdajo, ideja je neverjetna.
Všeč mi je minimalistično vzdušje te igre Uganke so bile nadrealistične in lepe
Presenečeni nad konceptom te igre, v svetu, polnem iger, kot so temple run, candy crush itd., potrebujemo takšne igre.
Verjetno je 9. stopnja pokvarjena. In ne najdem polne različice v gp, da bi jo kupil.
Komaj čakam na celotno verzijo!!! Ta koncept je neverjeten! Spominja me na The Room 1/2/3 in Idiino pametno pustolovščino, dve moji najljubši igrici, omg, tako sem navdušena
ZELO zanimiva igra. Koncept je odličen. Kontrole bi lahko bile nekoliko boljše, saj je nekoliko težko zaviti za vogale, a vsekakor zelo zabavno!
Briljanten preizkus tehnologije za igro, polno atmosfere, in pameten pristop k žanru sestavljanke z geometrijsko perspektivo. Zelo mi je všeč osrednja ideja igranja s svetlobo in senco, da spremenimo sestavljanko in nadaljnjo interakcijo z okolico. Komaj čakam na celotno igro,
Bolj kot igra poskusov in napak kot uganka. Dobra, a ne prava uganka
Lepa je in vzdušja ter me zelo spominja na Monument Valley. Mehanika sestavljanke mi ni bila všeč, ker je _po zasnovi_ neintuitivna.
To je zelo zanimiva igra
Če vam je všeč Monument Valley, je zelo verjetno, da vam bo všeč tudi ta. Komaj čakam, da izide zadnja igra!
Igra je najbolj privlačna.popolnoma neumna .vendar nadzor igre ni udoben. Ampak igra je dobra. Čakam polno igro.
Zelo dobro opravljeno. Malo me je presenetilo nasilje, vendar bom rekel, da je bilo zelo dobro koreografirano.
najbolj neverjetna igra. še mističen. grafika, ideja in premiki ljudi so TAKO dobro narejeni. komaj čakam, da igram v polni različici. konec je hkrati presenetljiv in zmeden.... zaradi tega sem še bolj nestrpen igre. Ne morem verjeti, da je lik, ki ga igram, tako krut! ampak kdo ve? mogoče moj lik gre dobro.....